Skip to main content

16 december: Vrije Vorm XL

By 3 december 2023Nieuws

“Lotus Explorations” door Xplore! Bereid je voor op een avond vol spontaniteit en lachsalvo’s, want onze spelers nemen je mee op een reis door de grenzeloze rijkdom van de vrije vorm “Lotus”. Laat je verrassen door de oneindige mogelijkheden van associatie, waar elke situatie een sprankelende bron wordt voor onverwachte creativiteit. Zet je schrap voor een unieke voorstelling vol humor en inventiviteit!

Mbrace gaat de vloer op! De spelers krijgen ter plekke te horen wie ze zijn, wat ze van elkaar zijn en waar ze zijn. Daarna ontstaan geloofwaardige verhalen en krijg je als publiek een kijkje in het leven van deze personages. Misschien herken je jezelf wel in een personage of word je even stil van het verhaal dat je ziet en waarschijnlijk gebeuren er ook dingen die je van tevoren niet ziet aankomen. Er is van alles mogelijk!

Dvelop heeft nog keihard doorgetraind met de Meisnertechniek, de innerlijke criticus en veel meer. Dus ondertussen is de spanning niet meer te houden tijdens de scènes. De passie komt de oren uit, netheid staat op straat. Een blokje theater om niet te vergeten!

Circus Hakim, Haarlem, 20.00 uur. Kassa open 19.30 uur.

Leave a Reply