Doe je mee?

Wil je meedoen met TarTrek? Dan kun je je aanmelden voor de startersgroep, de ‘Nxt Generation’. Op dinsdagavond 28 juni is er een introductieles voor wie volgend seizoen wil beginnen. Als je alvast wilt sfeerproeven kom dan naar één van onze Open Hoge Hoed avonden. Hier kan je meespelen met onze leden. Gewoon een gezellige avond om sfeer te proeven, om lekker mee te doen en om te zien of improvisatietoneel iets voor jou is. Dit seizoen is er een nog é´n OHH op dinsdagavond 24 mei. Je kunt je opgeven via de mail. Info@tartrek.nl. Je kunt ook onze voorstellin voorstelling op vrijdag- of zaterdagavond in Circus Hakim bezoeken. En neem gerust andere belangstellenden mee!

Mocht je al ervaring hebben met theatersport en/of improvisatie en wil je in een gevorderdengroep instromen, schrijf dan een mailtje naar info@tartrek.nl waarin je aangeeft wat je gedaan hebt. We kijken dan in welke groep je het beste past. Instromen kan in sommige gevallen zelfs tijdens het lopende seizoen.

20130412_201148Als lid van TarTrek word je opgenomen in een groep enthousiaste mensen die met elkaar de trainingen, voorstellingen en andere activiteiten organiseert. Ook de voorstellingen worden door TarTrek-leden verzorgd. De presentator, rechters, kassamedewerkers, lichttechnici en de floormanager zijn allemaal vrijwilligers van de vereniging.

Klik hier voor ons e-mailadres en telefoonnummer.