Meespeelavond! Wat een succes!

Afgelopen dinsdag was het weer zover. Onze meespeelavond oftewel de OHH (Open Hoge Hoed). We kregen de afgelopen dagen meerdere reacties van enthousiaste mensen die dinsdag hadden meegespeeld.

Maaike: Bedankt voor de ontzettend fijne, ontspannen en leuke open hoge hoed avond gisteren. De sfeer was heel veilig en open, waardoor in mijn beleving iedereen, of je nou al 10 jaar speelt of je er voor het eerst induikt (zoals ik), een goede avond heeft gehad. Bijzonder!

Sander: Het beviel me ontzettend goed gisteravond. Mijn verwachtingen van theatersport werden beantwoord, en ik heb me ontzettend vermaakt.

Paula: Nogmaals bedankt voor de avond!Samen met alle aardige ‘collega’s’ natuurlijk. Deze nieuwe ervaring was spannend, en is mij goed bevallen. Ik heb gelachen in ieder geval! 28 maart staat genoteerd 😉

Het duurt nog even maar 28 maart is onze volgende meespeelavond of OHH. Tot dan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*