Skip to main content

21 november: Open Hoge Hoed

By Nieuws No Comments

Je kunt je weer inschrijven voor de eerste Open Hoge Hoed van dit seizoen. En nodig gerust ook je oma, halfzus, loodgieter of die collega-waar-je-al-tijden-een-oogje-op-hebt uit. Alles mag, niks moet op deze meespeelavond. Wil je bij een introducée of bekende in dezelfde groep worden ingedeeld? Geef dit dan aan bij de opmerkingen. We beginnen om 20.00 uur met koffie en thee.
N.B. niet-leden betalen een geringe bijdrage van 5 euro.

Locatie: Jan Gijzenkade 303, Haarlem Noord.

18 november: Impro XL

By Nieuws No Comments

Wegens succes speelt Njoy zaterdag 18 november in de reprise wederom een montagevoorstelling met een hoge ‘follow the fun’-factor.

Xtend speelt in een ‘double header’ de geïmproviseerde sitcom! Sitcom is een genre van het type comedyserie rond een vaste groep personages in een tamelijk alledaagse omgeving. Door het toeval en de vreemde eigenschappen van de personages ontstaan daarin komische situaties.

Circus Hakim, Haarlem, 20.00 uur. Kassa open 19.30 uur.

9 november: TarTrek vs. Iets Anders

By Nieuws No Comments

Donderdag 9 november zal TarTrek’s theatersportteam Mplify het opnemen tegen Iets Anders uit Utrecht.  Het is de eerste wedstrijd van ons speciaal getrainde team van dit seizoen. Kom dit spektakelstuk zien en geef als publiek een creatieve of inhoudelijke bijdrage aan deze teams. Moedig ze aan met rozen en je mag het met een natte spons uiteraard oneens zijn met het oordeel van de rechters.

Circus Hakim, Haarlem, 20.00 uur. Kassa open 19.30 uur.

5 oktober: TarTrek vs. TVA

By Nieuws No Comments

Donderdag 5 oktober trapt een team van TarTrek met frisse opgeladen energie het seizoen af met een theatersportwedstrijd tegen TVA uit Amsterdam. Sponzen, rozen en rechters ontbreken uiteraard niet. Deze voorstelling kan niet zonder suggesties en publieksparticipatie, dus komt allen een creatieve of inhoudelijke bijdrage leveren.

Circus Hakim, Haarlem, 20.00 uur. Kassa open 19.30 uur.

Zomerstop en seizoen 2023-2024

By Nieuws No Comments

TarTrek is de komende twee maanden met vakantie en onze agenda blijft even leeg. Vanaf 5 september starten we weer met de lessen en optredens.

Doordat onze vereniging geen ruimte meer heeft om te groeien, hebben we voor het eerst moeten besluiten om in seizoen 2023-2024 geen nieuwe beginnerscursus te starten.  Maar… enkele ervaren leden gaan vanaf september van start met een mooi alternatief in de geest van onze vereniging: korte cursussen (6 à 8 lessen) in de improvisatievorm Theatersport.

Als je interesse hebt, laat het ons weten via info@tartrek.nl Je krijgt dan direct meer informatie over deze cursussen, onze vereniging en de beginnerscursus, die we waarschijnlijk in seizoen 2024-2025 weer wel kunnen geven.

Zaterdag 1 juli: ThemaTeams XXL

By Nieuws No Comments

Leden van TarTrek hebben voor deze avond 6 weken lang getraind in vier groepen aan verschillende vormen en thema’s. Er is gewerkt aan instrumentaal en muzikaal improvisatietheater: hoe verschillende stemmen en ritmes bij elkaar komen. De tragiek achter de lach is via slapstick onderzocht. Er is geëxperimenteerd met status in niet voor de hand liggende situaties. En de emotie achter ‘verlangen’ is in al zijn kwetsbaarheid uitgediept.  Er beloven hier vier prachtige voorstellingen uit te rollen. Reserveer snel je kaarten voor de laatste voorstelling van dit seizoen!

Vrijdag 16 juni: Theatersport met Next Gen

By Nieuws No Comments

Ze zijn er weer! Onze kanjers van Next Gen treden voor de tweede keer op dit seizoen! In verschillende teams zullen onze kersverse theatersporters het na een heel seizoen leren en oefenen opnieuw tegen elkaar opnemen. Uiteraard onder toezicht van een strenge jury van rechters. Het publiek is uiteraard toegestaan om ongegeneerd met sponzen en rozen de jury te beïnvloeden. Reserveer snel je kaarten voor deze gewilde voorstelling!

Winnaar Rogiër de Valença Theatersporttoernooi

By Nieuws No Comments

Zaterdag 13 mei was dan eindelijk de eerste editie van het Rogiër de Valença Toernooi in het tot de nok toe gevulde Circus Hakim. Het publiek betreurde dat de Vlaamse Theatercompagnie Amai net niet die twee puntjes meer had gehaald om door te kunnen gaan naar de finale. Ze hadden graag meer willen zien van deze uitermate grappige en vindingrijke groep uit Gent. In de finale namen uiteindelijk de spelers van Vals Plat het op tegen de heren van de Amsterdamse groep Broos Impro. Beide teams bleken totaal verrast door de behaalde winst en moesten ter plekke hun impro-kwaliteiten tot het uiterste aanspreken. De broer van Rogiër maakte de winnaar bekend: De verraste spelers van Broos Impro namen de beker mee naar huis!