Skip to main content

Zondag 5 februari: Gluren bij de Buren Haarlem

By Nieuws No Comments

Op de eerste zondag van februari is het weer raak in Haarlem: huiskamers, ateliers, buurthuizen, scholen enz. worden in een handomdraai omgebouwd tot een vestzaktheater, waarin – veelal lokale – artiesten driemaal een halfuur hun vaardigheden tonen. Zoals in elke editie doet TarTrek ook nu weer een flinke duit in het zakje. Maar liefst op drie locaties valt er van ons te genieten:

Improvisatietheater RIJP
Spaarndamseweg 380-31
12.00 / 13.30 / 15.00
Gastvrouw: Pauline
meer info

Xperience speelt ‘De Vloer Op’
Zwitserlandstraat 9
12.45 / 14.15 / 15.45
Gastvrouw: Dagmar
meer info

TarTrek improviseert ‘Om De Hoek’
Koudenhorn 6 zwart (Atelier Kunst om de hoek)
13.30 / 15.00 / 16.30
Gastvrouw: Marjon
meer info

 

Vrijdag 27 januari: Debuut Nxt Generation

By Nieuws No Comments

De leden van onze eerstejaars groep Nxt Generation zijn vanaf september in het improbootje gestapt en bekend gemaakt met theatersport.

De jonge honden mogen nu het podium van Circus Hakim op! De onbevangenheid spat ervan af, als ze het met elkaar opnemen. Dit is traditioneel de best bezochte voorstelling van het jaar dus reserveer op tijd want vol is vol!

Vrijdag 16/12: Vrije Vorm XL

By Nieuws No Comments

Op vrijdag 16 december is alweer de laatste avond van 2022 in theater Circus Hakim vol Vrije Vorm.
Nhancer gaat in de weer met een Hoge Hoed.
Dfiance zal een ‘queeste’ houden: Gaat de held het redden of gaat hij/zij reddeloos verloren?
Xperiment zal de sterren van de hemel spelen.
Een kerstthema sluiten we deze voorstelling niet uit.

Zaterdag 26/11: Vrije Vormen

By Nieuws No Comments

Op zaterdag 26 november is er weer een avond vol Vrije Vorm. De groepen Xperiment, Mbition en Ndeavor gaan u verrassen met een drietal longforms.

Zoals eigen aan improtheater is op dit moment volstrekt onbekend wat we mogen verwachten deze avond. Alle drie de groepen trainen zich wekelijks suf in de voorbereidingen. Het belooft gegarandeerd uniek en eenmalig te zijn.

Dinsdag 15/11: Open Hoge Hoed

By Nieuws No Comments

Altijd al eens willen weten hoe het is om zelf te improviseren? En/of ben je benieuwd hoe de sfeer in onze vereniging is? Op onze meespeelavond – of Open Hoge Hoed zoals wij ‘m noemen – krijg jij de kans om dit te ervaren. Alles mag, niks moet! Hieronder kun je je inschrijven. Wil je bij een bekende in dezelfde groep worden ingedeeld? Geef het dan aan bij de opmerkingen.
We beginnen om 20.00 uur met koffie en thee. Locatie: Jan Gijzenkade 303, Haarlem Noord.

Donderdag 10/11: Theatersport!

By Nieuws, Nieuws No Comments

Alweer de tweede theatersportwedstrijd op donderdag. We spelen dan tegen onze bekende buren: Spierkracht uit Hoofddorp.
Dit belooft weer een zinderende avond te worden!

Studenten betalen vanaf heden voor onze voorstellingen -op vertoon van hun studentenkaart- geen 7,50,  maar 5 euro.

Vrijdag 28 oktober: Vrije Vormen

By Nieuws No Comments

Onze eerste avond gevuld met Vrije Vorm is op vrijdag 28 oktober. De groepen NdeavorMbition en Dfiance zullen u verrassen met een drietal longforms: NDeavor speelt ‘Slices of Life’;  Dfiance speelt ‘Murder Mystery’,  en Mbition houdt het nog even spannend, maar het belooft improvisatie met een twist én een verhaal te worden. Zakdoeken mee, zowel voor de ontroering als het lachen.

Donderdag 13/10: theatersport!

By Nieuws No Comments

Dit seizoen kun je een aantal koopavonden vergeten, want we spelen onze theatersportwedstrijden op de donderdagavond! De eerste is al meteen op 13 oktober. We spelen dan tegen een pittige tegenstander. Geen melk, geen hazelnoten, maar Pure Chocolade uit Utrecht.

Tijdens het NTT (Nederlands TheatersportToernooi) hebben onze spelers reeds kennisgemaakt met dit team. Het over en weer dissen begon al snel, dus om de boel voor eens en voor altijd recht te zetten is er een wederzijdse uitdaging gedaan. Dit belooft een spetterende avond te worden!

TarTrek seizoenskaarten

By Nieuws No Comments

TarTrek verzorgt dit seizoen 9 vrijevorm-voorstellingen op de vrijdag- en zaterdagavond en 4 keer theatersport op donderdagavond. Plus… op 13 mei is de eerste editie van het Rogiër de Valença theatersport-toernooi. Dit allemaal is te bewonderen voor slechts € 7,50. Kinderen t/m 12 jaar en studenten (op vertoon studentenkaart)  betalen € 5,00 per voorstelling.

Maar, en nu wordt het pas echt feest, je kunt al deze voorstellingen natuurlijk ook gratis binnenwandelen met de TarTrek-seizoenskaart! Deze is verkrijgbaar voor het belachelijke bedrag van slechts 25 euro!

Je koopt de seizoenskaart direct aan de kassa of door een berichtje te sturen aan penningmeester@tartrek.nl. Na het voldoen van het bedrag doen wij er alles aan om deze seizoenskaart zo snel mogelijk voor je klaar te hebben.

Makkelijker kunnen we het niet maken, wél leuker!

Beginnerscursus theatersport/improvisatie

By Nieuws No Comments

Heb jij interesse in onze beginnerscursus?

Helaas… de cursus van komend seizoen zit inmiddels helemaal vol!

Vermoedelijk wordt de volgende cursus aangeboden vanaf september 2023.

Wil je alvast meer informatie over deze cursus en/of (vrijblijvend) op de wachtlijst gezet worden? Laat het ons dan even weten via info@tartrek.nl.

Je kunt je ook aanmelden voor onze nieuwsbrief. Daarmee houden we je op de hoogte van onze voorstellingen en meespeelavonden. Dan kun je alvast een keer de sfeer komen proeven.

Je kunt je daarvoor hier aanmelden.