Skip to main content

Donderdag 9 mei: Theater aan de Toog

By Nieuws No Comments
Op 9 mei speelt TarTrek weer mee tijdens Theater aan de Toog. Dit keer in het Wapen van Bloemendaal.
Team Serge-ing for hero’s (13.00 en 14.00 uur)
Serge-ing for hero’s speelt “De Vloer op!” (ook bekend van tv). Twee of drie spelers krijgen een voor hen onbekend reëel thema of dilemma aangeboden. De spelers mogen wat kleding en/of attributen uitzoeken en spelen vervolgens direct zonder onderlinge afspraken een scène. Deze zal humoristisch en/of emotioneel uitpakken. “Oké, tot hier!”
Team Toppers van Tar (15.00 en 16.00 uur)
De Toppers van Tar gaan spelen, maar ze weten nog niet wat! Want dat hangt af van de suggesties die ze van u als publiek krijgen. Het is dus voor de spelers ook nog spannend … en het wordt in elk geval een uniek optreden!
Alle voorstellingen in de cafés rond de Zijlstraat zijn die dag vrij toegankelijk. Na afloop gaan de spelers met de (digitale) pet rond.
Kijk hieronder terug hoe TarTrek vorig jaar deze dag spetterend afsloot in café de Flapcan in de Zijlstraat.

Vrijdag 20 april: Impro XL

By Nieuws No Comments

Dvelop speelt “scènes uit een huwelijk”, een reeks van non-chronologische  momenten/gebeurtenissen uit het leven van twee getrouwde mensen. Gaandeweg de voorstelling wordt steeds meer duidelijk. Kwartjes zullen vallen. Een voorstelling die de fantasie van de kijker prikkelt!

Njoy speelt De Vloer Op-achtige scènes waarbij de spelers elkaar uitdagen de schurende rafelige randjes op te zoeken.

Mbrace gaat voorlopig voor de laatste keer De Vloer bij Hakim weer op. Er wordt een beroep gedaan op twee of drie spelers en hun wordt pas op de avond zelf een reëel thema of dilemma aangeboden. De spelers mogen wat kleding en/of attributen uitzoeken en beginnen vervolgens direct zonder onderlinge afspraken aan de improvisatie. De uitkomst zal humoristisch, treffend en emotioneel uitpakken. “Oké tot hier!”

Reserveer je kaarten

Zaterdag 23 maart: Impro XL

By Nieuws No Comments

We hebben groot nieuws! Xplore (wie kent ze niet!) komt met een gloednieuwe voorstelling op basis van theatervorm ‘the Harold’. De stoutmoedige spelers nemen jullie mee op een onvergetelijke reis door creatieve verhalen. Jullie bepalen het thema waardoor elk verhaal verrassend wordt en de spelers uitgedaagd worden hun improvisatietalent ten volle te benutten. Bereid je voor op een avond lachen, huilen en vooral genieten van het onverwachte bij TarTrek-Xplore’s nieuwste avontuur!

Mbrace gaat De Vloer weer op. Er wordt een beroep gedaan op twee of drie spelers en hun wordt pas op de avond zelf een reëel thema of dilemma aangeboden. De spelers mogen wat kleding en/of attributen uitzoeken en beginnen vervolgens direct zonder onderlinge afspraken aan de improvisatie. De uitkomst zal humoristisch, treffend en emotioneel uitpakken. “Oké tot hier!”

Xtend speelt wederom Elk Huisje heeft z’n Kruisje. Een geïmproviseerd toneelstuk, waar familieleden hun best doen hun geheimen voor de anderen verborgen te houden. De acteurs weten niets van elkaars verborgen waarheden. Alleen het publiek weet alles. Dat levert heerlijke plotwendingen op.

Zaterdag 2 maart: Impro XL

By Nieuws No Comments

Njoy en Xtend spelen Srprise
We openen deze Impro XL avond met een samengestelde groep spelers van Njoy en Xtend. Op dit moment is het nog niet bekend hoe en wat we mogen verwachten. Impro ten top!

Mbrace gaat De Vloer Op
De spelers krijgen ter plekke te horen wie ze zijn, wat ze van elkaar zijn en waar ze zijn. Daarna ontstaan geloofwaardige verhalen en krijg je als publiek een kijkje in het leven van deze personages. Misschien herken je jezelf wel in een personage of word je even stil van het verhaal dat je ziet en waarschijnlijk gebeuren er ook dingen die je van tevoren niet ziet aankomen. Er is van alles mogelijk!

Mplify sluit af met Improvaganza
Een levendige show waarbij de ene na de andere 100% geïmproviseerde scène voorbij komt.