TarTrek

TarTrek werd, als spin-off van toneelvereniging Tar, in 1995 opgericht in Haarlem en is een van de circa 75 improvisatie-verenigingen in Nederland. De naam verwijst ook naar de tv-serie Star Trek:

‘Its continuing mission: to explore strange new worlds, […] to boldly go where no man has gone before’.

NxtGenDe vereniging heeft meer dan tachtig leden, verdeeld over zes groepen: Dfiance, MbitionXplorer, Ndeavour, Nhancer en Nxt Generation.

Les Laura Doorneweerd

Alle groepen trainen op dinsdagavond van 20.15 uur tot 22.15 uur in een gebouw van de Hartekamp Groep op de Jan Gijzenkade 303 in Haarlem-Noord. We spelen elke maand één of meer voorstellingen, veelal in Circus Hakim.

En dit jaar bestaan we 25 jaar! En dat wordt groots gevierd! 15 tot 18 april staan wij op een unieke manier stil bij ons 25 jarig jubileum. Met heel veel improtheater in Circus Hakim en ook op bijzondere locaties in ons mooie Haarlem. Meer informatie op deze site. We houden je op de hoogte.

THEATERSPORT

Twijfel je nog of theatersport iets voor jou is? We organiseren ook dit seizoen weer een aantal Open Hoge Hoed avonden. Dit is een avond waar je vrijblijvend mee kan spelen. Ontzettend inspirerend om een keer te doen! Het is laagdrempelig en je hebt vast een ontzettend leuke avond. De Hoge Hoed avonden zijn op dinsdag 14 november, 27 maart en de laatste op 5 juni 2018.

Je kan HIER alvast inschrijven. Ook als je al ervaring hebben met theatersport en/of improvisatie en in een gevorderdengroep wilt instromen. Instromers kunnen eventueel ook in onze tweede seizoenshelft instromen.  Schrijf in beide gevallen een mail naar info@tartrek.nl waarin je aangeeft wat je tot nu toe hebt gedaan.  We kijken dan in welke groep je het beste past. Instromen kan in sommige gevallen zelfs tijdens het lopende seizoen! Dus altijd proberen!

Docenten

Vaste docenten van TarTrek zijn onder anderen José Poel  en Laura Doorneweerd. Ook Sytse Wilman, Eva Versteeg, Ingrid Kluft, Peter van Gestel, Jochem MeijerBerry van den Bos,  Richard RolingLouis Meijer en Laura Doorneweerd geven of gaven les.

Bestuur

Het bestuur van TarTrek (de ‘Tarboard’) bestaat dit seizoen uit:

  • voorzitter: Serge Hogervorst
  • penningmeester: Gijs Aartsen
  • secretaris: Dirk Jan Hendriks
  • coördinator trainingen: Deb Appel
  • communicatie & PR: Ron Molenaar