Skip to main content
 

Meedoen

Beginnerscursus

Vrijwel elk seizoen wordt er vanaf september een beginnerscursus theatersport gegeven (de zgn. Nxt Generation). Deze omvat 28 lessen en 2 workshops en kost ca. € 300.

Deze cursus wordt al 20 jaar gegeven door onze geweldige docente José Poel, die erom bekend staat dat ze in iedere deelnemer het improvisatietalent weet te herkennen en te ontwikkelen. Zij creëert daarnaast een sfeer van veiligheid waardoor iedereen zich er comfortabel bij voelt zich te uiten tijdens de les.

Deze cursus biedt ook een uitkomst voor mensen die de schroom willen afgooien voor spreken in het openbaar (presentaties verzorgen etc.) en voor hen die assertiever willen worden.

N.B. De cursus van 2022-2023 zit helemaal vol. Maar… als je interesse hebt, laat het ons weten via info@tartrek.nl. Je krijgt dan direct meer informatie over deze cursus en onze vereniging. En we kunnen je vrijblijvend op de wachtlijst zetten. We zullen je dan benaderen zodra duidelijk is dat we de beginnerscursus ook volgend seizoen gaan organiseren. En in de tussentijd ben je van harte welkom op onze meespeelavonden, of bij onze voorstellingen in Circus Hakim.

Meespeelavonden

Twijfel je of theatersport iets voor jou is? We organiseren ook dit seizoen weer driemaal een zgn. Open Hoge Hoed. Dit is een avond waar je vrijblijvend mee kan spelen. Ontzettend inspirerend om een keer te doen! Het is laagdrempelig en we garanderen je sowieso een leuke avond. De hogehoedavonden vinden plaats in november/december, maart/april en mei/juni. Je kunt je hier inschrijven.

Al ervaring?

Als je al ervaring hebt met theatersport en/of improvisatie kun je mogelijk in een gevorderdengroep instromen – mits er plaats is. Dit kan eventueel ook gedurende het seizoen, op een geschikt moment. Meestal wordt de mogelijkheid geboden 1 à 2 proeflessen te volgen, waarna i.o.m. docent en groep besloten wordt of er een match is qua niveau – en of jij het naar je zin hebt uiteraard.

Heb je interesse? Laat het ons weten via info@tartrek.nl en geef aan wat je tot nu toe hebt gedaan. We kijken dan in welke groep je het beste past.

Op de hoogte blijven

Wil je op de hoogte blijven van onze voorstellingen, meespeelavonden en andere activiteiten? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

Workshop improviseren

Wil jij eens improviseren met familie, vrienden of collega’s? Dan kun je onze trainers inhuren om een workshop te verzorgen.

Lees meer

Jongeren

Ook voor scholieren kan het erg leuk zijn om naar een voorstelling te gaan. Kijk hier voor de speelagenda of neem eerst even contact met ons op.

Deze illustratie werd gemaakt door Ilse van der Vliet (10 jaar). Je kunt meer van haar tekeningen bewonderen op www.gedachte-kracht.nl.

Kaarten reserveren

Wil je een kaartje reserveren voor een voorstelling van TarTrek? Dat kan natuurlijk.

Reserveer

Ontvang onze nieuwsbrief

Wil je elke maand onze nieuwsbrief ontvangen met veel informatie over ons maar natuurlijk ook over alles wat er gebeurt in impro-land.

Inschrijven

Waar zijn de voorstellingen?

Circus Hakim
Korte Verspronckweg 7-9
2023 BS Haarlem

Route

Laatste nieuwtjes