Skip to main content
 

Over ons

Over TarTrek

TarTrek werd, als spin-off van toneelvereniging Tar, in 1995 opgericht in Haarlem en is een van de circa 75 improvisatie-verenigingen in Nederland. De naam is ook een knipoog naar de science fiction tv-serie Star Trek, evenals onze missie:

 

“Its continuing mission: to explore strange new worlds, […] to boldly go where no man has gone before.”

Wij spelen improvisatietheater. Geïmproviseerde scènes dus. Je ziet deze maar één keer in je leven. Elke voorstelling is namelijk weer anders. Dat maakt het leuk, mooi, onvoorspelbaar en elke keer weer intrigerend.

De vereniging heeft meer dan tachtig leden, verdeeld over zes groepen: Dfiance, Ndeavour,  Mbition, Nhancer, Xperiment en de beginnerscursus theatersportNxt Generation.

Jubileum

In 2020 bestonden we 25 jaar! En dat zou groots worden gevierd. Met heel veel improtheater in Circus Hakim en ook op bijzondere locaties in ons mooie Haarlem. Nu de pandemie achter de rug is hopen wij deze festiviteiten opnieuw te kunnen inplannen. Of wellicht ons 30-jarig bestaan nóg grootser te vieren. Houd deze site in de gaten!

Improvisatielessen en -voorstellingen

Alle groepen trainen op dinsdagavond van 20.15 uur tot 22.15 uur, normaliter in een gebouw van de Hartekamp Groep op de Jan Gijzenkade 303 in Haarlem-Noord. Vanwege de coronamaatregelen vinden onze lesavonden voorlopig plaats in 6 (ruimere) zalen op verschillende locaties. De lessen worden voorbereid en begeleid door ervaren docenten.

We spelen elke maand één of meer voorstellingen, veelal in Circus Hakim. Je bent van harte welkom om deze te komen bekijken. We vinden het ontzettend fijn als de zaal vol zit met enthousiaste kijkers.  De toegang bedraagt slechts € 7,50 (t/m 12 jaar € 5,00).

Een keer komen kijken, een keer meedoen of een workshop boeken? Kijk op de pagina meedoen voor de mogelijkheden!

 

Workshop improviseren

Wil jij eens improviseren met familie, vrienden of collega’s? Dan kun je onze trainers inhuren om een workshop te verzorgen.

Lees meer

Kaarten reserveren

Wil je een kaartje reserveren voor een voorstelling van TarTrek? Dat kan natuurlijk.

Reserveer

Ontvang onze nieuwsbrief

Wil je elke maand onze nieuwsbrief ontvangen met veel informatie over ons maar natuurlijk ook over alles wat er gebeurt in impro-land.

Inschrijven

Waar zijn de voorstellingen?

Circus Hakim
Korte Verspronckweg 7-9
2023 BS Haarlem

Route

Laatste nieuwtjes