Nulde les. Doe je mee?

Traditiegetrouw beginnen we het seizoen met de nulde les. Dit jaar wordt het een speciale proefles. Deze les wordt door José Poel gegeven. Zij geeft al jaren onze beginnersgroep les. En er zullen ook een paar ervaren leden van TarTrek meedoen. Sommige van deze leden waren vorig jaar ook beginners zoals jullie dat nu zijn. José zal jullie vertellen wat je allemaal kan verwachten het komende seizoen. Tevens kun je alvast een beetje kennismaken met een aantal van je (wellicht) nieuwe groepsgenoten. Dus doe mee! Ook al weet je het nog niet zeker. Je bent tot niets verplicht!

Oh ja het is komende dinsdag al! 4 september dus. Jan Gijzenkade 303 en je bent welkom vanaf 20.00 uur.

Derde keer TarTrek weekend

We willen het toch even noemen. Gewoon omdat het zo leuk is. Voor de derde keer in successie gaan de leden van TarTrek aan het begin van het seizoen een weekend naar een leuke locatie ergens in het land. Deze keer in de buurt van Epe in een zeer groene omgeving. Hier zijn we samen, spelen we (van Twister tot Theatersport), zijn er workshops en is er heel veel plezier. Leuk, gezellig en ongedwongen. Van 7 tot 9 september.

lijkt het je wat? Je kan nog mee als je lid wordt 🙂 want er zijn nog een paar plekken in de beginnersgroep. €295 voor een heel jaar improvisatietoneel én slechts €90 voor een heel weekend lol. ps: alleen lid worden mag en kan ook.

komt dat zien: NESTIVAL!!!

Circus Hakim organiseert op vrijdag 31 augustus en zaterdag 1 september het Nestival. Met muziek, theater, foodtrucks, films en workshops. Ook wij treden vrijdag en zaterdag op.

Zet het Nestival alvast in de agenda! We houden jullie op de hoogte over onze optredens en alle andere voorstellingen van dit unieke evenement. Van vrijdag 15.00 uur tot zaterdag middernacht.

Nog enkele plekken in onze beginnersgroep!

In september beginnen we met een nieuw seizoen TarTrek. In onze beginnersgroep zijn nog een aantal plekken vacant. Dus je kan nog meedoen. Voor slechts € 295 een heel seizoen theatersportlessen van onze ervaren docent José Poel!

We starten op dinsdag 4 september met onze nulde les. Een introductieles waarin andere leden laten zien wat theatersport inhoudt. Leuk en vermakelijk! Weet je het nog niet zeker? Je kan ook de 4e komen kijken en daarna (want enthousiast word je nog meer 😉 opgeven voor het komend seizoen. We starten 11 september. Het seizoen duurt tot begin juli 2019.

10 juli Introductieles! Je kan nog meedoen!

Er is nog plek komende dinsdag!

TarTrek is druk bezig met de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen. En daar hoort natuurlijk een introductieles bij voor onze nieuwe (aspirant) leden. Om aan jou te laten zien wat we komend seizoen gaan doen, en wat je kan verwachten. Dus een korte kennismaking met onze vereniging, onze locatie en natuurlijk onze docente, José. Dus als je al besloten hebt om mee te doen volgend seizoen, dan kan je meedoen, als je het nog niet zeker weet, als je geen idee hebt, of als je gewoon nieuwsgierig bent doe dan zeker mee! En je bent natuurlijk tot niets verplicht. Je kunt HIER inschrijven voor de proefles.

Locatie Jan Gijzenkade 303 Haarlem. Vanaf 20.00 ben je welkom voor een kop koffie of thee. We beginnen om 20.15 en we eindigen rond 22.15. We vragen een kleine bijdrage van €7,50.

 

Voorstelling Themateams ook voor jou!

De afgelopen 6 weken is er druk geoefend om jullie ons resultaat te laten zien. Vorig jaar nog een avond voor alleen-leden maar de 29e hopen we dat jij ook komt kijken. Waarom? Omdat er zo veel te zien is! Vier heel verschillende voorstellingen. Natural Improv, De Vloer Op, Theatersport en Clownerie. Moet je echt zien! Natuurlijk in Circus Hakim.

RESERVEER hier.

Voor in de agenda: 14 juli!

Er zijn al twee voorrondes geweest bij TarTrek. En er volgt er nog ééntje. En dan …. de Grote finale! Waarvan? Van het TTTT. Het TarTrek TheatersportToernooi! En dat willen we zien. Met gasten, met misschien wel kanjers uit heel Nederland? Houd onze berichtgeving in de gaten! Maar RESERVEER alvast kaarten.

We spelen in Circus Hakim, Korte Verspronckweg 7 Haarlem en we beginnen om 19.00 uur. Kaarten kosten €7,50.

5 juni Open Hoge Hoed! Doe mee!

Dinsdagavond 5 juni is het weer zover. Onze Open Hoge Hoed.

Doe jij mee? Een leuke avond met eigen leden en enthousiastelingen die graag een keertje mee willen doen om te ervaren hoe dat gaat bij TarTrek. Deze avond noemen we de Open Hoge Hoed. Verschillende theatersportvormen in de ene hoed en alle namen in een andere hoed. Elke keer trekken we een vorm en een aantal namen die deze vorm gaan spelen. Niets moet en alles is goed. Een avond met veel inspiratie en natuurlijk vooral plezier.

Doe mee! We verwachten je om 20.00 uur voor een kop koffie of thee. We beginnen om 20.15 uur. We vragen een kleine bijdrage van € 5,00.
Adres: Jan Gijzenkade 303 Haarlem.

Je kunt je HIER aanmelden. Wil je in dezelfde groep worden ingedeeld als een andere deelnemer? Geef dat dan aan in het daarvoor bestemde vakje.

26 mei: Zwoele Zaterdagavond Voorstelling

Komende zaterdag 26 mei speelt Tartrek een voorstelling. En deze keer beginnen we met een long form en na de pauze een theatersportwedstrijd tegen Lef! uit Utrecht. Dus iedereen komt aan zijn (Tar)trekken!

Dus heb het lef! en kom gezellig kijken.

De voorstelling begint om 20.00 uur en duurt tot ongeveer 22.30 uur.

Kosten €7,50 en kids €5,00. Locatie: Circus Hakim, Korte Verspronckweg 7 Haarlem

RESERVEREN

Vele vormen op 21 april in Circus Hakim

Op 21 april (en dus niet 20 april) spelen onze groepen Nhancer en Ndeavour. Een gevarieerde avond want voor de pauze speelt Nhancer een vrije vorm en na de pauze speelt Ndeavour een theatersportwedstrijd tegen Expreszo. En dat is geen toeval.

 

Je bent van harte welkom in Circus Hakim. We beginnen zoals altijd om 20.00 uur en de voorstelling duurt to 22.30 uur. RESERVEREN!

Top