OHH: Open Hoge Hoed 27 maart.

27 maart is het weer zover. Onze Open Hoge Hoed.

Doe jij mee? Een leuke avond met eigen leden en enthousiastelingen die graag een keertje mee willen doen om te ervaren hoe dat gaat bij TarTrek. Deze avond noemen we de Open Hoge Hoed. Verschillende theatersportvormen in de ene hoed en alle namen in een andere hoed. Elke keer trekken we een vorm en een aantal namen die deze vorm gaan spelen. Niets moet en alles is goed. Een avond met veel inspiratie en natuurlijk vooral plezier.

Doe mee! We verwachten je om 20.00 uur voor een kop koffie of thee. We beginnen om 20.15 uur. We vragen een kleine bijdrage van € 5,00.
Adres: Jan Gijzenkade 303 Haarlem.

Je kunt je HIER aanmelden. Wil je in dezelfde groep worden ingedeeld als een andere deelnemer? Geef dat dan aan in het daarvoor bestemde vakje.

Zondag 11 maart Gluren Bij De Buren

Zondag 11 maart is het weer zover. Gluren bij de Buren in Haarlem.

Je kan genieten van het beste wat Haarlem te bieden heeft in huiskamers bij jou om de hoek!
Om goed voorbereid op bezoek te kunnen bij je buren zijn er handige looproutes gemaakt. Sorteer het programma op wijk of per genre, en voeg optredens naar keuze toe in je persoonlijke programma. Onze tip? Ga gluren in je éigen buurt om je buurtgenoten te leren kennen.

En net als de afgelopen jaren doen wij natuurlijk ook mee! We spelen op twee locaties op loopafstand van elkaar. Dus dat wordt dubbel genieten! We spelen bij Ferdinand op de Voldersgracht 4-11. En we spelen bij BUUV! Raaks 36. Onze spelers zullen zich laten inspireren door BUUV zelf. En dat kan alleen maar leiden tot zeer verrassende scenes. Roept dit vragen op? We kunnen ons daar alles bij voorstellen, dus kom kijken!

Onze voorstellingen beginnen op de volgende tijden: Voldersgracht: 12.00 uur, 13.30 uur en 15.00 uur. Raaks 36: 12.45 uur, 14.15 uur en 15.45 uur.

10 en 11 maart: NTT Nederlands Theatersport Toernooi

Het neusje van de zalm van TarTrek doet mee met het NTT, het Nederlands Theatersport Toernooi. De groep ‘Nautisch Kijken’, Renka, Annemieke, Carolien, Frans en Jeroen doen mee aan dit prestigieus toernooi. Dit alles vindt plaats in Utrecht. (Het huis Utrecht, Boorstraat 7). Dus een unieke kans om theatersport op het hoogste niveau te beleven.

Wanneer ze spelen? Bekijk even het schema.

Vrijdag 9 maart XL voorstelling Circus Hakim

Vrijdag 9 maart spelen drie groepen van TarTrek een vrije vorm. Xplorer, Nhancer en Ndeavour spelen.

Kom je ook! We zijn weer te gast in Circus Hakim op de Korte Verspronckweg 7. We beginnen om 20.00 uur en je kunt natuurlijk alvast een kaartje reserveren.

9, 10 en 11 maart: Een weekend vol improvisatietoneel!

Het tweede weekend van maart zit volop mogelijkheden om één of meerdere voorstellingen bij te wonen!

Bekijk al onze berichten en maak een keuze. Of niet! Elke dag is er een mogelijkheid om TarTrek te zien spelen. Dus drie dagen achter elkaar improvisatietoneel. Gewoon doen.

Tot ziens in maart!

TarTrek speelt tegen Improfessioneel

Het was even spannend maar de tegenstander is bekend! Improfessioneel uit Den Haag. En dat vinden we zo leuk! Een fantastisch team waar we tegen spelen. Haarlem tegen Den Haag! Kom je ook! Komende zaterdag, 10 februari om 20.00 uur gaan we los …

Reserveer nog even!

Theatersportwedstrijd op 10 februari tegen …

Zaterdag 10 februari speelt onze groep Mbition een theatersprotwedstrijd tegen een nog onbekende tegenstander. We zijn zo benieuwd tegen wie Mbition de sponzen en rozen gaat kruizen maar ze zeggen nog helemaal niets. Strategie?

Kom je ook? Je kan HIER kaartjes reserveren. We spelen in Circus Hakim en we beginnen om 20.00 uur. 19.45 gaat de kassa open.

Hoogtepunt van het jaar! De Nxt Generation!

Na de allerbeste wensen voor dit jaar, staat al direct het hoogtepunt van het seizoen gepland. Op zaterdag 20 januari om 20.00 uur krijgen wij het debuut van de Nxt Generation te zien. Dat betekent een zaal vol, een vast zeer interessante theatersportwedstrijd en veel plezier en vermaak zowel in de zaal als op het toneel.

Wil je ook aanwezig zijn? Reserveer dan snel want zoals vermeld, verwachten we een volle zaal!

We treden altijd op in Circus Hakim, Korte Verspronckweg 7.

Aanvangstijd 20.00 uur. (Tot ongeveer 22.30).

Zaterdag 16 december XL-voorstelling

Zaterdag 16 december brengen we drie voorstellingen ten tonele! Mbition, Ndeavour en Dfiance spelen onder andere een Harold en een heuse musical! Kom je ook! Reserveer hier

We beginnen om 20.00 uur in Circus Hakim.

 

24 nov Theatersportwedstrijd tegen Expreszo

Vrijdag 24 november speelt onze groep Xplorer tegen Expreszo uit Hoorn.

Na twee uiterst succesvolle theatersportwedstrijden is dit de derde op rij en de laatste in 2017. We zijn verheugd dat Expreszo het tegen ons gaat opnemen. In het verleden altijd erg leuke en verrassende avonden!

De voorstelling start om 20.00 uur en om 19.45 is de kassa open. Reserveer hier! 

Top