Zaterdagavond 14 december is onze laatste voorstelling van dit kalenderjaar: Kerst met TarTrek!
Kom je ook kijken naar Nhancer, Ndeavour en Dfiance? 3 keer een vrije vorm!
We beginnen met Nhancer. Zij spelen ‘En nu dan?’: De bom is gebarsten. Dat is geweest. Hoe gaan we nu verder? Aan de vooravond van 2020…
Ndeavour speelt een ‘monoscene’ getiteld ‘One Floor’: Realtime 35 minuten spel op één locatie. Wat zien we, waar mogen we binnen kijken en wat gebeurt er?
En Dfiance speelt ‘A Christmas Impro’, losjes gebaseerd op het verhaal van Scrooge.
Piek je mee deze dagen voor de Kerst? We zien je graag in Circus Hakim! We beginnen natuurlijk om 20.00 uur

Een heerlijk avondje theatersport en vrije vorm. Mbition speelt ‘stuck in the middle’ met één hoofdrolspeler, verschillende scene’s én verschillende personages van de hoofdrolspeler. Verwarrend? Kom kijken en oordeel zelf!

Xplorer speelt zaterdagavond een theatersportwedstrijd tegen tegenstander Spierkracht uit Hoofddorp met rechters, rode rozen en natte sponzen.

Kaarten a €7,50, Circus Hakim, Korte Verspronckweg 7 Haarlem. Reserveer hier.

 

 

Dinsdagavond 26 november is het weer zover. De eerste Open Hoge Hoed van dit seizoen. Natuurlijk vinden we het ontzettend leuk als jij mee doet. Steeds meer nieuwsgierigen, ‘niet-tartrekkers’, doen mee aan deze avond. Wij zijn zeer vereerd dat er steeds meer enthousiastelingen mee doen. We maken er een hele leuke avond van boordevol theatersportgames waar jij aan mee kan doen. Niets moet, niets hoeft. Wij nemen je mee in een gezellig, kolderiek , inspirerend of gewoon grappig avondje improvisatie en theatersport.

Doe mee! We verwachten je om 20.00 uur voor een kop koffie of thee. We beginnen om 20.15 uur tot ongeveer 22.15. We vragen een kleine bijdrage van € 5,00.
Adres: Jan Gijzenkade 303 Haarlem.

Je kunt je HIER aanmelden. Wil je in dezelfde groep worden ingedeeld als een andere deelnemer? Geef dat dan aan in het daarvoor bestemde vakje.

Zaterdag 2 november speelt Dfiance Oorverdovende Stilte.
Een feest waar de stemming in zit. Maar blijft dat zo … want conflicten liggen op de loer. Van mens tot mens en van mens tot voorwerp. De buurman, de prullenbak, het kopje koffie, de schoonzus, wie zal het zeggen.

En natuurlijk een onvervalste theatersportwedstrijd. Met sponzen en rozen. Nhancer tegen de Grote Onbekende. Uit Zeggutmaar

Onze eerste voorstelling van het nieuwe seizoen. Ndeavour speelt de foto. Het begint met een stilstaand plaatje en daarna wordt er naar dit moment toegespeeld. Met intriges, spanning en waarschijnlijk onwaarschijnlijke wendingen. Xplorer speelt een gamespotpourri. We zijn benieuwd. En Mbition speelt ‘Stop and Dance’. Als de muziek stopt, worden er spelers uitgekozen. Die spelen een scene totdat de muziek weer gaat spelen. Daarna herhaalt zich dit een aantal keer …

Dus voor iedereen wat wils! Kom je ook?! HIER kan je ook direct kaarten reserveren.

Houd onze website in de gaten.

Volgende week een nieuwe en mooie site! Moet je zien!

De laatste deelnemers voor onze beginnersgroep ‘de NextGeneration’, hebben zich aangemeld. We zijn heel blij met 18 nieuwe leden! Dit betekent wel er geen plek meer is voor nieuwe leden. Helaas … Mocht je ons daarentegen toch graag willen volgen, schrijf even een mail naar info@tartrek.nl en je ontvangt onze maandelijkse nieuwsbrief met alle info over leuke speelavonden waar je bij kan zijn om mee te spelen (onze Hoge Hoed avonden) en onze voorstellingen. Dus tot ziens!

Het gaat snel met de aanmeldingen voor het nieuwe seizoen 2019-2020. Er zijn nog maar een paar plekken beschikbaar. Dus neem contact op via info@tartrek.nl als je wilt beginnen met een nieuwe uitdaging!

Vrijdag 12 juli organiseert TarTrek een heerlijk slotfeest in Circus Hakim!

Het seizoen wordt afgesloten met een optreden van twee theatersport TOPteams! Het gevolg van Sytse speelt tegen de Lelijke Eendjes. Succes, spektakel en energie gegarandeerd. En daarna zorgen we voor ons eigen spektakel met een spetterend dansfeest met hopelijk veel guilty pleasures!

Kom jij ook?! Voor slechts €5 doe je mee!!

Dus vrijdag 12 juli, vanaf 20.00 tot …. in Circus Hakim, Korte Verspronckweg 7 Haarlem. Schrijven kan HIER!

Er is nog ruimte en plek voor onze introductieles!

Een korte kennismaking met onze vereniging, onze locatie en natuurlijk onze docente, José. Dus als je al besloten hebt om mee te doen volgend seizoen, dan kan je meedoen, als je het nog niet zeker weet, als je geen idee hebt, of als je gewoon nieuwsgierig bent doe dan zeker mee! En je bent natuurlijk tot niets verplicht. Je kunt HIER inschrijven voor de introductieles.

De introductieles is op dinsdagavond 9 juli.

Locatie Jan Gijzenkade 303 Haarlem. Vanaf 20.00 ben je welkom voor een kop koffie of thee. We beginnen om 20.15 en we eindigen rond 22.15. We vragen een kleine bijdrage van €7,50.