Dinsdagavond 26 november is het weer zover. De eerste Open Hoge Hoed van dit seizoen. Natuurlijk vinden we het ontzettend leuk als jij mee doet. Steeds meer nieuwsgierigen, ‘niet-tartrekkers’, doen mee aan deze avond. Wij zijn zeer vereerd dat er steeds meer enthousiastelingen mee doen. We maken er een hele leuke avond van boordevol theatersportgames waar jij aan mee kan doen. Niets moet, niets hoeft. Wij nemen je mee in een gezellig, kolderiek , inspirerend of gewoon grappig avondje improvisatie en theatersport.

Doe mee! We verwachten je om 20.00 uur voor een kop koffie of thee. We beginnen om 20.15 uur tot ongeveer 22.15. We vragen een kleine bijdrage van € 5,00.
Adres: Jan Gijzenkade 303 Haarlem.

Je kunt je HIER aanmelden. Wil je in dezelfde groep worden ingedeeld als een andere deelnemer? Geef dat dan aan in het daarvoor bestemde vakje.

Zaterdag 2 november speelt Dfiance Oorverdovende Stilte.
Een feest waar de stemming in zit. Maar blijft dat zo … want conflicten liggen op de loer. Van mens tot mens en van mens tot voorwerp. De buurman, de prullenbak, het kopje koffie, de schoonzus, wie zal het zeggen.

En natuurlijk een onvervalste theatersportwedstrijd. Met sponzen en rozen. Nhancer tegen de Grote Onbekende. Uit Zeggutmaar

Onze eerste voorstelling van het nieuwe seizoen. Ndeavour speelt de foto. Het begint met een stilstaand plaatje en daarna wordt er naar dit moment toegespeeld. Met intriges, spanning en waarschijnlijk onwaarschijnlijke wendingen. Xplorer speelt een gamespotpourri. We zijn benieuwd. En Mbition speelt ‘Stop and Dance’. Als de muziek stopt, worden er spelers uitgekozen. Die spelen een scene totdat de muziek weer gaat spelen. Daarna herhaalt zich dit een aantal keer …

Dus voor iedereen wat wils! Kom je ook?! HIER kan je ook direct kaarten reserveren.

Houd onze website in de gaten.

Volgende week een nieuwe en mooie site! Moet je zien!

De laatste deelnemers voor onze beginnersgroep ‘de NextGeneration’, hebben zich aangemeld. We zijn heel blij met 18 nieuwe leden! Dit betekent wel er geen plek meer is voor nieuwe leden. Helaas … Mocht je ons daarentegen toch graag willen volgen, schrijf even een mail naar info@tartrek.nl en je ontvangt onze maandelijkse nieuwsbrief met alle info over leuke speelavonden waar je bij kan zijn om mee te spelen (onze Hoge Hoed avonden) en onze voorstellingen. Dus tot ziens!

Het gaat snel met de aanmeldingen voor het nieuwe seizoen 2019-2020. Er zijn nog maar een paar plekken beschikbaar. Dus neem contact op via info@tartrek.nl als je wilt beginnen met een nieuwe uitdaging!

Vrijdag 12 juli organiseert TarTrek een heerlijk slotfeest in Circus Hakim!

Het seizoen wordt afgesloten met een optreden van twee theatersport TOPteams! Het gevolg van Sytse speelt tegen de Lelijke Eendjes. Succes, spektakel en energie gegarandeerd. En daarna zorgen we voor ons eigen spektakel met een spetterend dansfeest met hopelijk veel guilty pleasures!

Kom jij ook?! Voor slechts €5 doe je mee!!

Dus vrijdag 12 juli, vanaf 20.00 tot …. in Circus Hakim, Korte Verspronckweg 7 Haarlem. Schrijven kan HIER!

Er is nog ruimte en plek voor onze introductieles!

Een korte kennismaking met onze vereniging, onze locatie en natuurlijk onze docente, José. Dus als je al besloten hebt om mee te doen volgend seizoen, dan kan je meedoen, als je het nog niet zeker weet, als je geen idee hebt, of als je gewoon nieuwsgierig bent doe dan zeker mee! En je bent natuurlijk tot niets verplicht. Je kunt HIER inschrijven voor de introductieles.

De introductieles is op dinsdagavond 9 juli.

Locatie Jan Gijzenkade 303 Haarlem. Vanaf 20.00 ben je welkom voor een kop koffie of thee. We beginnen om 20.15 en we eindigen rond 22.15. We vragen een kleine bijdrage van €7,50.

Ook dit jaar heeft TarTrek weer een beginnersgroep. De NxtGeneration!  Ook dit jaar organiseren wij een introductieles voor onze nieuwe (aspirant) leden. Om aan jou te laten zien wat we komend seizoen gaan doen, en wat je kan verwachten. Dus een korte kennismaking met onze vereniging, onze locatie en natuurlijk onze docente, José. Dus als je al besloten hebt om mee te doen volgend seizoen, dan kan je meedoen, als je het nog niet zeker weet, als je geen idee hebt, of als je gewoon nieuwsgierig bent doe dan zeker mee! En je bent natuurlijk tot niets verplicht. Je kunt HIER inschrijven voor de introductieles.

De introductieles is op dinsdagavond 9 juli.

Locatie Jan Gijzenkade 303 Haarlem. Vanaf 20.00 ben je welkom voor een kop koffie of thee. We beginnen om 20.15 en we eindigen rond 22.15. We vragen een kleine bijdrage van €7,50.

TARTREK presenteert de THEMATEAMS

Wat meer ervaren TarTrekkers sluiten het jaar traditiegetrouw af in themateams. Ze maken zich even los van hun vaste groepen en gaan in de mixer. Op 29 juni presenteren ze het resultaat aan elkaar en het hooggeëerd publiek.

Het eerste team speelt fysiek spel en slapstick. Docent Jantijn Prins (bekend van theatergroep Oeloek) zegt: “Ik heb voorkeur voor het tragi-komische. Dus spelen we veel vanuit de principes van slapstick. Er is altijd een conflict. Met een voorwerp, een andere speler of je eigen lichaam.

Het tweede team komt met verhalende short form en archetypes. Docent Victor Romijn: “Ik kijk steeds meer op een abstract niveau naar verhalen in het algemeen en impro in het bijzonder. Welke elementen zijn er, wat mist er in een verhaal? De structuur van de Hero’s Journey van Campbell is terug te zien: de held die uit z’n eigen omgeving wordt losgerukt en uiteindelijk zijn laatste gevecht wint om herboren terug te keren.

Team 3 waagt zich aan terugspeeltheater onder leiding van Sanna Langereis. Het wordt een vorm van improvisatietheater gebaseerd op persoonlijke verhalen die door het publiek worden verteld. Van alledaagse situaties tot grote (levens)gebeurtenissen.

Het vierde team heeft de taal als extra uitdaging. Ze spelen in het Engels een zgn. longform-improvisatie. Ashley Moore geeft de voorkeur aan open-ended longform-shows met zeer weinig formatregels. Zijn ideale scènes zijn komedie, maar hebben wat ‘hart’, of een beetje waarheid over het leven.

Kortom: beleef vier zeer uiteenlopende vormen van improvisatietheater op één avond. Zaterdag 29 juni, 20.00 uur Circus Hakim. Je kan natuurlijk HIER inschrijven!