Helaas zijn alle lessen, voorstellingen en ons SilversTar festival tot nader order komen te vervallen. Natuurlijk houden we jullie op de hoogte wanneer we weer gaan starten en hoe de agenda eruit gaat zien. Dus tot dan en ‘Stay safe’.

Helaas moeten we mededelen dat de voorstelling van TarTrek in circus Hakim van komende vrijdag 13 maart niet doorgaat.

Dit heeft te maken met het coronavirus. Wij beraden ons nog over de komende Hoge Hoed van 24 maart. We houden jullie natuurlijk op de hoogte.

TarTrek bestaat 25 jaar! Dat vieren we met een heus festival. Op zaterdag 18 april staat Circus Hakim in Haarlem de hele dag  in het teken van impro. ’s Middags spelen tal van groepen uit heel Nederland in diverse ruimtes bij  Hakim, ’s avond komt een internationale topact naar Haarlem.

In de aanloop naar het festival, vanaf woensdagavond 15 april, speelt TarTrek op een aantal gave en unieke locaties in Haarlem. Op deze site zal je de komende maanden nader worden geïnformeerd over dit unieke festival.

Meer info op onze speelagenda pagina!

 

Komende zondag spelen wij zoals elk jaar tijdens Gluren bij de Buren in Haarlem. Het weer wordt wisselvallig dus heerlijk binnen top diverse locaties kijken naar TarTrek. Waar zijn wij te zien?

Spaarndamseweg 380-31: 3x de succesvolle ‘De vloer op’ voorstellingen. Om 12.00, 13.30 en 15.00 uur.

Lange Herenvest 46: 12.45 en 14.15 try-outs van het TarTrek team dat meedoet aan het NTT (Nederlands Theatersport Toernooi) in maart

Kelderwindkade 7: 13.30, 15.00 en 16.30 speelt ‘Nautisch Kijken’ op hun vertrouwd adres meerdere games als voorproefje op het NTT later in Utrecht.

Want op vrijdagavond is er een speciale valentijnsvoorstelling voor jou en jouw Valentijn. De theaterstoelen zijn extra zacht, rood en uitnodigend. Met veel liefde, rozen en soms een spons om je bij de les te houden.

Nhancer en Dfiance spelen een vrije vorm en een theatersportwestrijd. Vol hartstocht. Kan niet anders …

Zaterdagavond 14 december is onze laatste voorstelling van dit kalenderjaar: Kerst met TarTrek!
Kom je ook kijken naar Nhancer, Ndeavour en Dfiance? 3 keer een vrije vorm!
We beginnen met Nhancer. Zij spelen ‘En nu dan?’: De bom is gebarsten. Dat is geweest. Hoe gaan we nu verder? Aan de vooravond van 2020…
Ndeavour speelt een ‘monoscene’ getiteld ‘One Floor’: Realtime 35 minuten spel op één locatie. Wat zien we, waar mogen we binnen kijken en wat gebeurt er?
En Dfiance speelt ‘A Christmas Impro’, losjes gebaseerd op het verhaal van Scrooge.
Piek je mee deze dagen voor de Kerst? We zien je graag in Circus Hakim! We beginnen natuurlijk om 20.00 uur

Een heerlijk avondje theatersport en vrije vorm. Mbition speelt ‘stuck in the middle’ met één hoofdrolspeler, verschillende scene’s én verschillende personages van de hoofdrolspeler. Verwarrend? Kom kijken en oordeel zelf!

Xplorer speelt zaterdagavond een theatersportwedstrijd tegen tegenstander Spierkracht uit Hoofddorp met rechters, rode rozen en natte sponzen.

Kaarten a €7,50, Circus Hakim, Korte Verspronckweg 7 Haarlem. Reserveer hier.

 

 

Dinsdagavond 26 november is het weer zover. De eerste Open Hoge Hoed van dit seizoen. Natuurlijk vinden we het ontzettend leuk als jij mee doet. Steeds meer nieuwsgierigen, ‘niet-tartrekkers’, doen mee aan deze avond. Wij zijn zeer vereerd dat er steeds meer enthousiastelingen mee doen. We maken er een hele leuke avond van boordevol theatersportgames waar jij aan mee kan doen. Niets moet, niets hoeft. Wij nemen je mee in een gezellig, kolderiek , inspirerend of gewoon grappig avondje improvisatie en theatersport.

Doe mee! We verwachten je om 20.00 uur voor een kop koffie of thee. We beginnen om 20.15 uur tot ongeveer 22.15. We vragen een kleine bijdrage van € 5,00.
Adres: Jan Gijzenkade 303 Haarlem.

Je kunt je HIER aanmelden. Wil je in dezelfde groep worden ingedeeld als een andere deelnemer? Geef dat dan aan in het daarvoor bestemde vakje.

Zaterdag 2 november speelt Dfiance Oorverdovende Stilte.
Een feest waar de stemming in zit. Maar blijft dat zo … want conflicten liggen op de loer. Van mens tot mens en van mens tot voorwerp. De buurman, de prullenbak, het kopje koffie, de schoonzus, wie zal het zeggen.

En natuurlijk een onvervalste theatersportwedstrijd. Met sponzen en rozen. Nhancer tegen de Grote Onbekende. Uit Zeggutmaar

Onze eerste voorstelling van het nieuwe seizoen. Ndeavour speelt de foto. Het begint met een stilstaand plaatje en daarna wordt er naar dit moment toegespeeld. Met intriges, spanning en waarschijnlijk onwaarschijnlijke wendingen. Xplorer speelt een gamespotpourri. We zijn benieuwd. En Mbition speelt ‘Stop and Dance’. Als de muziek stopt, worden er spelers uitgekozen. Die spelen een scene totdat de muziek weer gaat spelen. Daarna herhaalt zich dit een aantal keer …

Dus voor iedereen wat wils! Kom je ook?! HIER kan je ook direct kaarten reserveren.