Voorstelling 15 maart. Kneden en spelen!

Vrijdag 15 maart spelen Mbition en Ndeavour voor u!

Mbition laat zich kneden door het publiek en speelt dit uit. Inderdaad nog nooit vertoond! En na de pauze speelt Ndeavour onvervalst theatersport. Tegen zich zelf! Dus de wind van voren en een dubbele thuiswedstrijd!

Open Hoge Hoed populair

Wij merken dat onze Open Hoge Hoed avonden steeds populairder worden. De komende twee avonden dit seizoen staan nu in onze agenda. Dinsdag 19 maart en 4 juni.. Wil je je alvast aanmelden dan kan dat! Op onze reserveringsmodule. Dus RESERVEER alvast!

16 feb: Vrije Vorm en Theatersport TarTrek vs De Buren van Marlies

Op zaterdag 16 februari wordt het weer een interessant avondje TarTrek. Eerst speelt onze groep Nhancer een Vrije Vorm. Na de pauze speelt Dfiance een theatersportwedstrijd tegen De Buren van Marlies uit Rotterdam.

Zondag 10 februari Gluren Bij de Buren

Op zondag 10 februari 2019 vindt weer Gluren bij de Buren Haarlem plaats. Tijdens dit festival worden er in huiskamers door heel Haarlem optredens geprogrammeerd van Haarlemse podiumkunstenaars. Het leuke aan optreden bij Gluren bij de Buren is de unieke setting met het vloerkleed als podium en de bank als tribune. De voorstellingen vinden plaats tussen 12.00 uur en 17.00 uur en duren maximaal een half uur.
Dit jaar gaat TarTrek op twee locaties voorstellingen verzorgen.

  • Bij TarTrekker Ferdinand Pronk aan de Voldersgracht 4-11 (2011 WD) Hier spelen we leuke korte ‘De vloer op’-scenes. 
  • Bij TarTrekker Annemieke Hartendorp aan de Kelderwindkade 7 (2031 WS) te Haarlem. Echte theatersportwedstrijden op hoog niveau! Jawel op zolder …

 

Let op: Voorstellingsdata aangepast!

Andere Data!
Helaas bleken twee van onze voorstellingen bij Circus Hakim dubbel geboekt. Wij hebben de data verzet.
De voorstelling van vrijdag 15 februari wordt verzet naar  zaterdag 16 februari.
En de voorstelling van zaterdag 13 april wordt vrijdag 12 april.

19 januari: Het debuut van de NxtGeneration!

Zaterdag 19 januari is het zover! Het debuut van de NxtGeneration. Voor het eerst op toneel spelen zij een theatersportwedstrijd. Onze docente José heeft ze het afgelopen halfjaar klaargestoomd voor dit eerste optreden. Dus kom kijken naar onze nieuwe sterren! Vanaf 20.00 uur in Cicus Hakim, Korte Verspronckweg 7 Haarlem. Entre €7,50 en kinderen €5,00

En RESERVEER hier. We verwachten een volle zaal!

Een nieuw jaar!

Wij wensen iedereen een fantastisch improviserend en imponerend jaar toe! Voordat we vooruit kijken naar het nieuwe jaar, nog even terugkijken .. We hebben een heel mooi jaar achter de rug met meer leden, mooie en gedenkwaardige momenten en voorstellingen (zoals de laatste themavoorstellingen van het seizoen), een fantastisch Tarweekend in Ede, drukbezochte Hoge Hoeden, wederom geweldige docenten en helaas een diep dieptepunt namelijk het plotselinge overlijden van onze Roos. Hij was al 19 jaar lid van onze vereniging. We zullen hem blijven missen.

Maar 2019 is begonnen en ons hoogtepunt staat alweer voor de deur: het debuut van onze eerstejaars! 19 januari is het zover. Lees meer in ons volgende bericht! En natuurlijk volgen dit jaar nog veel voorstellingen, Hoge Hoeden en wederom een mooi eind van het seizoen. Maar gelukkig is het nog lang niet zover. We houden je op de hoogte!

15-12: XL, Xmas, en Xtra bijzonder!

Zaterdag 15 december spelen we de laatste voorstelling van dit (kalender)jaar. Een bijzondere voorstelling.

De groep Nhancer is in kerstsfeer met De Montage! Een palet aan vrije scènes geïmproviseerd vanuit muzikale inspiratie. Ndeavour speelt Nachtgasten2. Na het vorige succes weer een script met intriges, valkuilen, liefde, jaloezie en alles wat het leven zo interessant maakt. De acteurs horen dat verhaal, hun rol en individueel hun geheim. Alleen het publiek kent alle geheimen. Dat wordt smullen. Dfiance speelt natuurlijk het Kerstdiner. Een groep mensen (in overleg met het publiek te bepalen wie en waarom) zit aan tafel. Je vraagt je af: hoe gaat het met ze, wat hebben ze met elkaar, speelt er iets en gaat er een bom barsten?

Heerlijk… een improvisatieavond barstensvol kerstsfeer. Natuurlijk weer in Circus Hakim, vanaf 20.00 uur.

Reserveer hier.

27 november Open Hoge Hoed

27 november is het weer zover. Onze Open Hoge Hoed!

Doe jij ook mee? Een leuke avond met eigen leden en enthousiastelingen die graag een keertje mee willen doen om te ervaren hoe dat gaat bij TarTrek. Deze avond noemen we de Open Hoge Hoed. Verschillende theatersportvormen in de ene hoed en alle namen in een andere hoed. Elke keer trekken we een vorm en een aantal namen die deze vorm gaan spelen. Niets moet en alles is goed. Een avond met veel inspiratie en natuurlijk vooral veel plezier.

Doe mee! We verwachten je om 20.00 uur voor een kop koffie of thee. We beginnen om 20.15 uur tot ongeveer 22.15. We vragen een kleine bijdrage van € 5,00.
Adres: Jan Gijzenkade 303 Haarlem.

Je kunt je HIER aanmelden. Wil je in dezelfde groep worden ingedeeld als een andere deelnemer? Geef dat dan aan in het daarvoor bestemde vakje.

24 november Herfst!

Op 24 november staat er weer een voorstelling op het programma. November is de maand met theatersport én vrije vorm! Mbition en Xplorer spelen deze keer. Kom je ook? Een mooi moment om bij het kouder worden van de dagen gezellig bij elkaar te genieten van hartverwarmend spel.

Zoals altijd in Circus Hakim en we beginnen vast niet stipt om 20.00 uur. RESERVEER alvast hier.

Top