19 januari: Het debuut van de NxtGeneration!

Zaterdag 19 januari is het zover! Het debuut van de NxtGeneration. Voor het eerst op toneel spelen zij een theatersportwedstrijd. Onze docente José heeft ze het afgelopen halfjaar klaargestoomd voor dit eerste optreden. Dus kom kijken naar onze nieuwe sterren! Vanaf 20.00 uur in Cicus Hakim, Korte Verspronckweg 7 Haarlem. Entre €7,50 en kinderen €5,00

En RESERVEER hier. We verwachten een volle zaal!

Een nieuw jaar!

Wij wensen iedereen een fantastisch improviserend en imponerend jaar toe! Voordat we vooruit kijken naar het nieuwe jaar, nog even terugkijken .. We hebben een heel mooi jaar achter de rug met meer leden, mooie en gedenkwaardige momenten en voorstellingen (zoals de laatste themavoorstellingen van het seizoen), een fantastisch Tarweekend in Ede, drukbezochte Hoge Hoeden, wederom geweldige docenten en helaas een diep dieptepunt namelijk het plotselinge overlijden van onze Roos. Hij was al 19 jaar lid van onze vereniging. We zullen hem blijven missen.

Maar 2019 is begonnen en ons hoogtepunt staat alweer voor de deur: het debuut van onze eerstejaars! 19 januari is het zover. Lees meer in ons volgende bericht! En natuurlijk volgen dit jaar nog veel voorstellingen, Hoge Hoeden en wederom een mooi eind van het seizoen. Maar gelukkig is het nog lang niet zover. We houden je op de hoogte!

15-12: XL, Xmas, en Xtra bijzonder!

Zaterdag 15 december spelen we de laatste voorstelling van dit (kalender)jaar. Een bijzondere voorstelling.

De groep Nhancer is in kerstsfeer met De Montage! Een palet aan vrije scènes geïmproviseerd vanuit muzikale inspiratie. Ndeavour speelt Nachtgasten2. Na het vorige succes weer een script met intriges, valkuilen, liefde, jaloezie en alles wat het leven zo interessant maakt. De acteurs horen dat verhaal, hun rol en individueel hun geheim. Alleen het publiek kent alle geheimen. Dat wordt smullen. Dfiance speelt natuurlijk het Kerstdiner. Een groep mensen (in overleg met het publiek te bepalen wie en waarom) zit aan tafel. Je vraagt je af: hoe gaat het met ze, wat hebben ze met elkaar, speelt er iets en gaat er een bom barsten?

Heerlijk… een improvisatieavond barstensvol kerstsfeer. Natuurlijk weer in Circus Hakim, vanaf 20.00 uur.

Reserveer hier.

27 november Open Hoge Hoed

27 november is het weer zover. Onze Open Hoge Hoed!

Doe jij ook mee? Een leuke avond met eigen leden en enthousiastelingen die graag een keertje mee willen doen om te ervaren hoe dat gaat bij TarTrek. Deze avond noemen we de Open Hoge Hoed. Verschillende theatersportvormen in de ene hoed en alle namen in een andere hoed. Elke keer trekken we een vorm en een aantal namen die deze vorm gaan spelen. Niets moet en alles is goed. Een avond met veel inspiratie en natuurlijk vooral veel plezier.

Doe mee! We verwachten je om 20.00 uur voor een kop koffie of thee. We beginnen om 20.15 uur tot ongeveer 22.15. We vragen een kleine bijdrage van € 5,00.
Adres: Jan Gijzenkade 303 Haarlem.

Je kunt je HIER aanmelden. Wil je in dezelfde groep worden ingedeeld als een andere deelnemer? Geef dat dan aan in het daarvoor bestemde vakje.

24 november Herfst!

Op 24 november staat er weer een voorstelling op het programma. November is de maand met theatersport én vrije vorm! Mbition en Xplorer spelen deze keer. Kom je ook? Een mooi moment om bij het kouder worden van de dagen gezellig bij elkaar te genieten van hartverwarmend spel.

Zoals altijd in Circus Hakim en we beginnen vast niet stipt om 20.00 uur. RESERVEER alvast hier.

Vrije Vorm en Theatersport. Van warm naar koud?

We zijn echt van start gegaan. Vorige week nog een heerlijke voorstelling met korte en dus heftige ‘de vloer op’ scenes, daarna leuke theatersportgames en deel 1 van de Nachtgasten. Een verhaal waar geheimen de hoofdrol spelen.

En vrijdag 2 november staan we weer op de planken met een Vrije Vorm: Dfiance speelt TarTrek in Wonderland, een psychedelisch geïmproviseerd avontuur geïnspireerd op Alice in Wonderland  én een theatersportwedstrijd tegen het altijd lastige Tot Zover uit Delft!  Zullen de temperaturen in de zaal ook dalen of juist stijgen? Wij verwachten warm en sprookjesachtig spel, verhitte discussies en een enkele koele blik. Vanaf 20.00 uur in Circus Hakim. RESERVEER hier.

Dansen voor Dummies!

Onze leden kregen afgelopen dinsdag dansles van Laura Doorneweerd! Wat was dat weer ontzettend leuk.  Veel oefeningen om de dans te integreren in het spel. En dat was zweten geblazen. Hoe dans je herkenbaar een disco of een linedance of een boyband dansje, of country & western, en ga zo maar dor … En bij alle bewegingen denk je .. ja natuurlijk! Maar toch lastig om dat eventjes te integreren in het spel. Of het ons is gelukt? Wie weet tijdens een volgende voorstelling! Kom je kijken?

Onze speeldata voor jouw agenda!

Onze speeldata zijn bekend voor het komende seizoen.

19 oktober, 2 november, 24 november, 15 december, 19 januari, 15 februari, 15 maart, 13 april, 11 mei, 7 juni en 29 juni.

Dus zet ze alvast in jouw agenda. We vinden het zo fijn om voor een groot publiek te spelen! Natuurlijk hoor je een paar weken voor een voorstelling alle wetenswaardigheden voor die voorstelling.

Beginnersgroep enthousiast begonnen.

We zijn weer begonnen aan een nieuw seizoen. En daar hoort natuurlijk een nieuwe lichting bij. Inmiddels hebben zich nog diverse enthousiastelingen aangemeld en ‘zitten we vol’. Dus wil je nog meedoen, helaas we hebben geen plek meer. Wel kan je meedoen met onze OHH (Open Hoge Hoed). Deze vinden plaats op 27 november, 19 maart en 4 juni. Kan je alvast een beetje sfeer proeven. Dus tot gauw of tot volgend jaar. Enne … de tijd gaat snel …

Nulde les. Doe je mee?

Traditiegetrouw beginnen we het seizoen met de nulde les. Dit jaar wordt het een speciale proefles. Deze les wordt door José Poel gegeven. Zij geeft al jaren onze beginnersgroep les. En er zullen ook een paar ervaren leden van TarTrek meedoen. Sommige van deze leden waren vorig jaar ook beginners zoals jullie dat nu zijn. José zal jullie vertellen wat je allemaal kan verwachten het komende seizoen. Tevens kun je alvast een beetje kennismaken met een aantal van je (wellicht) nieuwe groepsgenoten. Dus doe mee! Ook al weet je het nog niet zeker. Je bent tot niets verplicht!

Oh ja het is komende dinsdag al! 4 september dus. Jan Gijzenkade 303 en je bent welkom vanaf 20.00 uur.

Top