Voorstelling ‘Gezwam’

Vrijdag 20 oktober de eerste XL voorstelling van het seizoen. Dfiance, Ndeavour en Xplorer spelen een lange vorm.

RESERVEER nu kaarten! We starten om 20.00 uur en kaartjes kosten nog steeds €7,50

Geplaatst in Algemeen

Reserveringsmodule

We zijn (nog even) druk bezig met onze verbeterde reserveringsmodule.  Dit weekend zal de module (naar verwachting) goed werken.

Je kan alvast kaarten reserveren voor vrijdag de 29e via de website of stuur een mail naar info@tartrek.nl

Geplaatst in Algemeen

Alle plekken zijn gevuld en meeste wensen …

De twee plekjes die nog over waren, zijn inmiddels gevuld, maar helaas niet alle wensen vervuld. Er waren nog een aantal gegadigden die we niet meer blij konden maken. Dus we hopen jullie te zijn tijdens onze Open Hoge Hoed avonden of onze voorstellingen in Circus Hakim. Dus houd de website of onze Facebook pagina in de gaten.

Tot dan! En volgend jaar zijn jullie natuurlijk de eersten!

Geplaatst in Algemeen

Er zijn nog twee plekken!

Hallo!

Nog twee plekken in onze beginnersgroep! Daarom bieden we je de unieke mogelijkheid voor het (gratis) volgen van de eerste les van de beginnerscursus theatersport bij TarTrek. Onze docente José neemt je dan mee in wat je tijdens deze cursus te wachten staat. Bevalt het je, dan kun je je alsnog inschrijven. Zo niet, dan heb je waarschijnlijk toch een vermakelijke avond gehad.

Daarom willen wij je graag uitnodigen voor a.s. dinsdag 12 september om 20.00 uur op onze trainingslocatie aan de Jan Gijzenkade 303 in Haarlem. Interesse! Neem contact met ons op via info@tartrek.nl

Geplaatst in Algemeen

Pak de agenda!

Onze speeldata voor het komende jaar zijn bekend en staan nu op de Speelagenda pagina. Dus schrijf ze alvast in jouw agenda. Onze tegenstanders voor de theatersportwedstrijden zijn nog niet bekend. Daar zijn we druk mee bezig. Dus houd de website en onze Facebookpagina in de gaten!

Geplaatst in Algemeen

Er is nog plek!

Volgende maand beginnen we weer met een nieuw seizoen theatersport en improvisatietoneel. Onze leden staan alweer te trappelen! Er zijn nog een paar plekken vrij in onze beginnerscursus. Dus je kan nog meedoen. Voor komend seizoen hebben zich veel vrouwen aangemeld. Wij zouden het leuk vinden als er nog een paar mannen de groep komen versterken! Ben je vrouw … dan ben je natuurlijk ook van harte welkom 😉
Stuur een mail naar info@tartrek.nl om je aan te melden. (Of voor eventuele vragen).

Geplaatst in Algemeen

Introductieles voor het nieuwe seizoen.

Ben je nieuwsgierig hoe onze cursus voor beginners eruit ziet? Volg dan de introductieles van onze onvolprezen docente José op dinsdag 4 juli. Deze gezellige, leerzame en vaak hilarische avond geeft een goede indruk van wat je kunt verwachten indien je besluit deel te nemen aan ons nieuw seizoen. Je kunt je HIER aanmelden. Je krijgt dan ook informatie over de cursus die in september start.

Geplaatst in Algemeen

Mee doe les! Ook voor jou!

Dinsdag 23 mei is er de mogelijkheid om met ons mee te doen. Een leuke avond met eigen leden en enthousiastelingen die graag een keertje mee willen doen om te ervaren hoe dat gaat bij TarTrek. Deze avond noemen we de Open Hoge Hoed. Verschillende theatersportvormen in de ene hoed en alle namen in een andere hoed. Elke keer trekken we een vorm en een aantal namen die deze vorm gaan spelen. Niets moet en alles is goed. Een avond met veel inspiratie en natuurlijk vooral plezier.

Doe je mee?! We verwachten je om 20.00 uur voor een kop koffie of thee. We beginnen om 20.15 uur. We vragen een kleine bijdrage van € 5,00.
Adres: Jan Gijzenkade 303 Haarlem.

Je kunt je HIER aanmelden. Wil je in dezelfde groep worden ingedeeld als een andere deelnemer? Geef dat dan aan in het daarvoor bestemde vakje.

Geplaatst in Algemeen

Alter Ego komt spelen!

Zaterdag 20 mei organiseert TarTrek net als in april een XL-theatersportwedstrijd.

Met voor de pauze onze NxtGeneration die het tegen elkaar gaan opnemen en na de pauze speelt Alter Ego uit Utrecht tegen Ndeavour.

We starten om 20.00 uur! Circus Hakim, Korte Verspronckweg 7, Haarlem

Reserveer hier!

Geplaatst in Algemeen

Resurrection om 20.00 uur!

De voorstelling op vrijdag 14 april begint om 20.00 uur. Kassa om 19.45 open.

Geplaatst in Algemeen